HER ER HVAD DIDDO KAN TILBYDE:

Logo er virksomhedens identitet

Et logo er virksomhedens symbol og varemærke. Med et logo fortæller du, at virksomheden er til at stole på, og at dine produkter er i orden. Derved giver det anerkendelse og inspirerer til både tillig og loyalitet. Der kan være mange måder på dette. Enten kan det være i form af en tegning, et billede, nogle bogstaver eller et navn udarbejdet på en karakteristisk måde. Kort sagt er et logo en måde, hvorpå du sikrer dig, at blive husket. Logo eksempler:

Vi kan tilbyde, at du aldrig bliver glemt

DIDDO tilbyder din virksomhed et helt nyt eller redesignet logo af allerede eksisterende logo. Vi sørger for det grafiske og visuelle, hvortil du kommer med ideer og inspiration. Vores team er specialiceret i at designe et unikt og genkendeligt mærke/ logo, der sikrer, at din virksomhed står knivskarpt på markedet.

Flyers og foldere til promovering

Flyers og foldere/løbesedler anvendes til mange forskellige formål. Menukort, posters til spisesteder eller løsblade til et enkelt budskab. Det kan være, at din virksomhed skal boostes med lidt ekstra reklame til en begivenhed eller lokation i det offentlige rum. Det kan også være, at din virksomhed stadig sender fakturaer med posten til kunderne. I så fald er en flyer med et aktuelt budskab det du søger. Det kan være svært at måle effekten ved brug af denne metode. Hvis du gerne vil måle effekten på dette produkt, kan du integrere en kildekode/rabatkode, som kunden skal oplyse for at kunne benytte sig af dette særlige tilbud.

Grafisk design efter virksomhedens værdier

Hos DIDDO designer vi både flyers og foldere i alle størrelser og former til både private og virksomheder. Det er kun din fantasi, der sætter grænserne. DIDDO kæler og kræser om detaljerne og bygger et unikt grafisk design op efter virksomhedens værdier. Endvidere har vi nogle dygtige samarbejdspartnere, der gør det muligt for os at tilbyde din virksomhed et færdigtrygt produkt. Det betyder for dig, at du kan få et færdigt og unikt slutresultat fra DIDDO. Du er velkommen til at ringe til os med spørgsmål til en uforpligtende samtale. Vi finder i en dialog sammen med dig ud af, hvad dine mål og drømme er, før opgaven igangsættes.

Plakater i grafiske unikke designs Mange virksomheder har i tiden ofte brug for plakater til promovering eller blot almindelig synlighed rundt omkring i det offentlige rum. DIDDO har et stærkt grafisk team bag sig, der er specialiseret i disse opgaver. Det gør det muligt, at tilbyde design og udvikling af de smukkeste og mest unikke plakater til både private og virksomheder.

Drømme bliver til virkelighed

Du er velkommen til at ringe til os til en uforpligtende samtale. Vi finder et tidspunkt til en dialog, hvor vi sammen kan sætte rammerne for, hvor opgaven skal bevæge sig hen. DIDDO kan tilbyde dig en dygtig grafiker, der kan hjælpe med både inspiration og ideer, som samtidig også er dygtig til at forstå og fortolke dine drømme til virkelighed. Vi har samarbejdspartnere, der gør det muligt for os at levere et færdigt produkt i forskellige kvaliteter. Vores samarbejdspartner gør det muligt for dig at få et hundrede procent færdigt resultat, der er klar til at komme ud i verden.